понеділок, 6 квітня 2020 р.

Добрий ранок, дорогий друже! Сподіваюся, у тебе все гаразд. Ми з тобою починаємо новий навчальний тиждень. Тебе чекає багато цікавого!
Розгорни свій зошит з ЯДС на сторінці 45.
Нас оточують різні рослини: дерева, кущі, трав'янисті рослини. Ростуть вони в лісі, в саду, в парку, на городі,  на клумбі біля будинка.
Переглянь відео.


Виконай завдання 1,2,3

Українська мова


Спробуй вивчити вірш напам'ять. В усіх творах, що ти прочитав на цих стрінках, визнач головну думку. Головна думка тексту — те, заради чого створено текст (задум його автора), те, до чого він закликає, що схвалює, що заперечує, від чого застерігає, тобто висновок, який випливає зі сказаного або написаного.
В зошиті навчись писати велику букву Д. Для цього подивись написання букви у відеопомічничку (посилання https://pp-books.com.ua/prezentatsiia-vchimosia-pisati-pravilno)
Працюй за алгоритмом: 
1. Завантаж відеопомічничок.2. Вибери літеру з абетки та натисніть на її зображення.3. Вибери та натисни на зображення великої та малої літери.
Завдання для роботи в зошиті:

Від крапки запиши слова: Дмитро, Дарина, Діна, Данило, Даниїл, Діана, Дніпро, Донецьк, Дунай, Десна.

Математика

Опрацюй сторінки підручника.


№ 3,4,6 виконай письмово в зошиті.
Для виконання №3 накресли таблицю і заповни її.


Десятки
Одиниці
4
6





ЯДС(технології)

Перейди за посиланням і спробуй виготовити таке дерево.https://mamabook.com.ua/obemna-aplikaciya-derevo-4-sezonu/?fbclid=IwAR1m7_uVMYzVj1LHe0zf-VXmdkvEiQ1b8-Rl4WOq1qj46nVIdLWp6TDNQzw

Гарного тобі дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар